tirsdag 31. januar 2012

Hva skal jeg si?

.. er ikke så mye og blogge om for og si det sånn..

Men her har dere ihvertfall et ilustrasjons bilde av meg som jeg tok for type 2 min siden

ååå så glad ..


Nei da


Jeg har kommet til konklusjonen av at blogging ikke er min sterkeste side!! Jeg er ikke av den typen såkalte rosa blogger som blogger om fashion og i det hele tatt, men tross det da så kjøpte jeg en rosa genser i går..er jeg en rosa blogger da?

Men så kom jeg på at jeg ikke har kommentarfelt så da kan jeg jo ikke få vite svaret på det, eneste jeg vet selv er at jeg IKKE er en rosa blogger, for jeg kan ikke katagorisere meg for det på noen som helst måte..Men når det er sagt så har jeg apsolutt ikke noe som helst imot rosa bloggere!!


Det er bare at sånn er ikke jeg!!Nå drikker jeg kaffe, som er for spesielt interreserte, men så fant jeg ut at det var ikke så interresant og vite, derfor gadd jeg ikke ta noe ilustrasjons bilde, og heller ikke av snusen, selvom jeg da skal ta i en snus akkurat nå!!Nå tok jeg i en snus...På tross av at jeg skrev at oliver twist var som og spise sin egen avføring, så begynte jeg med det allikvel, men ikke alene skjønner dere, jeg er så gal at jeg velger og bruke både det og snus...
I dag sto det forresten mye rart i avisen, men dog mye interresant.. å herlighet jeg skrev ordet DOG, jeg som da apsolutt hater det begrepet.. nei huff a meg..Uansett så skal jeg ikke fortelle hva jeg skal gjøre i dag, for det er lettere sagt utrolig lite interresant fordi jeg rett og slett skal være inne, og når man er inne er det ikke så mye og finne på, men så er Hans Olav her og da kan vi jo se film!

Film er alltid koselig, for da trenger man ikke tenke så mye..


Men nå skal det sies at jeg gjør det allikevel da!!

jeg tenker og tenker og tenker hele tiden, litt slitsomt i grunn...


Med andre ord finnes det ikke håp for meg....KØDDA!!

Men imorra da, da skal jeg gjøre mye, for spesielt interreserte, da skal jeg først til legen, så skal jeg på cc og kjøpe en gave, så skal jeg på cafe med mamma og så skal jeg til frisøren og farge håret..BLONDT!!


Med andre ord er det mer enn hva jeg pleier og gjøre på flere uker..

Sånn seriøst liksom, okay nå førtes jeg veldig fjortis ut..

Å jeg som ble 25 år i går.. det finnes virkelig ikke håp...KØDDA IGJEN!!!